2013. október 6., vasárnap

Ezek lennénk mi

Mindenekelőtt üdvözlünk nálunk. Nagyon örülünk, hogy a blogok útvesztőjében ránk találtál, és megtisztelő a figyelmed, ha úgy döntesz, maradsz és körülnézel az oldalon.

Egy pár szóban magunkról.
Immáron három év is eltelt már, hogy a netnek köszönhetően egymásra leltünk és barátok lettünk. Sok-sok éjszakába nyúló, vagy napokat átívelő beszélgetés után, rájöttünk, hogy nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat, a világot. De valami mindig hibádzott az életünkben. A saját közegünk, furcsán szemlélte a hóbortjainkat vagy teljesen más szemszögből tekintett azokra a dolgokra, melyek minket mindig is érdekeltek. Legyen szó akár könyvekről, művészetről, kreatív hobbyról, divatról. Ezt sikerült korábban csak virtuálisan, majd később személyesen is jól kibeszélnünk magunkból. De most elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy mindenkivel, aki kíváncsi rá, megosszuk a véleményünket, élményeinket, tapasztalatainkat. Lesz itt szó sok mindenről. Könyvekről, melyek nagy szerelmeink, Divatról, amit mindenki igyekszik követni. Pasikról, mert azokról minden nő beszél. Ételekről, italokról, sütikről és mindenféléről, ami csak befér a pirinyó konyhánkba. És végül, de nem utolsó sorban saját készítésű dolgokról és kreatív hobbyról, amivel feldobhatjuk a lakást, a ruhatárat, ajándékként örömet okozhatunk vele a családnak, barátoknak.

Lehet, hogy lesznek, bejegyzések melyekkel nem értesz egyet, esetleg megdöbbentenek, de mi hiszünk a kommunikáció erejében, valamint abban, hogy ha homokba dugjuk a fejünket attól nem fog megoldódni semmi, nem készül el semmi, és a vakolat sem esik a fejünkre, ha nem értünk egyet a nagy többséggel. Sőt mi több, nem mindig a plázában lehet fellelni a legjobb cuccokat, és ezt igyekszünk majd be is bizonyítani.

Tehát kalandra fel!

Megnézzük – Elolvassuk – Kipróbáljuk – Megkóstoljuk - Felkutatjuk

Tarts velünk. ( Ha mersz)

Simi & Tiva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése